Mesto Fiľakovo, Radničná 562/25, 986 01 Fiľakovo vyhlasuje výberové konanie na 10 pracovných miest člena Miestnej občianskej a preventívnej služby Fiľakovo.

Výberové konanie sa uskutoční dňa 24. augusta 2023 o 8.00 hod. v priestoroch veľkej zasadačky Mestského úradu vo Fiľakove.

Záujemcovia o pracovnú pozíciu môžu písomnú žiadosť o prijatie do zamestnania doručiť osobne do podateľne mestského úradu alebo zaslať poštou na adresu: Mesto Fiľakovo, Mestský úrad, Radničná 562/25, 98601 Fiľakovo. Obálku označte: „VK MOaPS“. Žiadosti zaslané e-mailom nebudú akceptované.

Uzávierka na predkladanie žiadostí o prijatie do zamestnania je 18.8.2023 do 12.00 hod. Záujemcovia, ktorých žiadosti do výberového konania boli doručené po termíne uzávierky, nebudú zaradení do výberového konania.

Zoznam požadovaných dokladov k žiadosti o prijatie do zamestnania:

Kvalifikačné predpoklady na pozíciu člena miestnej občianskej a preventívnej služby sú:

Výberové kritériá:

Doplňujúce výberové kritériá:

Mesačná hrubá mzda: 700,00 €

Výberového konania sa môžu zúčastniť iba záujemcovia, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady a majú riadne odovzdanú žiadosť.

Každý úspešný uchádzač, s ktorým mesto uzatvorí zamestnanecký vzťah, musí spĺňať podmienku bezúhonnosti, ktorú dosvedčuje predložením výpisu z registra trestov (záujemca nespĺňa kritérium bezúhonnosti, ak bol odsúdený alebo priznal vinu za úmyselný trestný čin proti životu a zdraviu, proti slobode a ľudskej dôstojnosti a proti rodine a mládeži) nie starším ako tri mesiace.

Miestom výkonu práce je územie mesta Fiľakovo a kancelária MOaPS na ulici Záhradníckej.

Dátum predpokladaného nástupu do zamestnania je: 1.9.2023.

V súlade so zásadou rovnakého zaobchádzania je pri výberovom konaní zakázaná diskriminácia z dôvodu pohlavia, náboženského vyznania alebo viery, rasy, príslušnosti k náboženskej alebo etnickej skupine, zdravotného postihnutia, veku, sexuálnej orientácie, manželského stavu a rodinného stavu, farby pleti, jazyka, politického alebo iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, majetku, veku alebo iného postavenia. Zásadu rovnakého zaobchádzania v pracovnoprávnych vzťahoch a obdobných právnych vzťahoch ustanovuje zákon č. 365/2004 Z. z. o rovnakom zaobchádzaní v niektorých oblastiach a o ochrane pred diskrimináciou a o zmene a doplnení niektorých zákonov (antidiskriminačný zákon).

Oznam o výberovom konaní - člen Miestnej občianskej a preventívnej služby Fiľakovo [PDF, 244 kB]