Mesto Fiľakovo, Radničná 25, 986 01 Fiľakovo vyhlasuje v súlade s ustanovením § 6 ods. 1 zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov výberové konanie na obsadenie jedného pracovného miesta na pozíciu: Odborný referent spoločného stavebného úradu – zastupovanie

Dátum a miesto podania žiadosti o zaradenie do výberového konania:
Uchádzači o pracovnú pozíciu doručia svoje žiadosti o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi
Osobne: na Mestský úrad Fiľakovo, Podnikateľský Inkubátor, Biskupická 4, Fiľakovo, podateľňa na 1.poschodí,
Poštou: na adresu: Mestský úrad Fiľakovo, Radničná 25, 986 01 Fiľakovo
v zalepenej obálke označenej ,,Výberové konanie – referent stavebného úradu“.
Uzávierka na predloženie žiadosti o prijatie do zamestnania je 31.5.2024 do 15:00 hod. Záujemcovia, ktorých písomná žiadosť o prijatie do zamestnania budú doručené po termíne uzávierky, nebudú zaradení do výberového konania.
Termín výberového konania sa stanoví po prihlásení sa uchádzačov.

Forma výberové konania: osobný pohovor

Výberového konania sa môžu zúčastniť iba záujemcovia, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady

Pracovná náplň:

Kvalifikačné predpoklady:

Požadovaná prax:

Ďalšie požiadavky:

Zoznam požadovaných dokladov:

Splnenie podmienky bezúhonnosti preukáže uchádzač predložením výpisu z registra trestov (nie staršie ako tri mesiace) pri nástupe do zamestnania.

Osobné údaje kandidátov, ktorí na pohovore neuspejú budú po jeho skončení zlikvidované v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Platové podmienky:

Miesto výkonu práce:

Pracovná úväzok:

Predpokladaný nástup:


V súlade so zásadou rovnakého zaobchádzania je pri výberovom konaní zakázaná diskriminácia z dôvodu pohlavia, náboženského vyznania alebo viery, rasy, príslušnosti k náboženskej alebo etnickej skupine, zdravotného postihnutia, veku, sexuálnej orientácie, manželského stavu a rodinného stavu, farby pleti, jazyka, politického alebo iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, majetku, rodu alebo iného postavenia.
Zásadu rovnakého zaobchádzania v pracovnoprávnych vzťahoch a obdobných právnych vzťahoch ustanovuje zákon č. 365/2004 Z. z. o rovnakom zaobchádzaní v niektorých oblastiach a o ochrane pred diskrimináciou a o zmene a doplnení niektorých zákonov (antidiskriminačný zákon) v znení neskorších predpisov.