Mesto Fiľakovo, Radničná 25, 986 01 Fiľakovo vyhlasuje výberové konanie na jedno pracovné miesto na pozíciu samostatný odborný referent na úseku účtovníctva. Výberové konanie sa uskutoční dňa 31/03/2022 (štvrtok) o 10:00 hod. v priestoroch malej zasadačky Mestského úradu Fiľakovo.

Záujemcovia o pracovnú pozíciu môžu písomnú žiadosť o prijatie do zamestnania doručiť osobne do podateľne mestského úradu alebo zaslať poštou na adresu: Mesto Fiľakovo, Mestský úrad, Radničná 25, 98601 Fiľakovo. Obálku označte: „VK Účtovník“. Žiadosti zaslané e-mailom nebudú akceptované.

Uzávierka na predloženie žiadostí o prijatie do zamestnania je 29/03/2022 do 14:00 hod. Žiadosť s povinnými prílohami musí byť odovzdaná do podateľne najneskôr 29/03/2022 do 14:00 hod., alebo zaslaná poštou, s tým, že doručená musí byť 29/03/2022!

Záujemcovia, ktorých písomné žiadosti do výberového konania boli doručené po termíne uzávierky, nebudú zaradení do výberového konania. Záujemcovia, ktorí odovzdajú žiadosť o prijatie do pracovného pomeru bez požadovaných povinných príloh, nebudú zaradení do výberového konania.

Mesto Fiľakovo si vyhradzuje právo pozvať na osobný pohovor len uchádzačov, ktorí na základe predložených dokladov spĺňajú požadované predpoklady a požiadavky.
Uchádzači budú na výberové konanie pozvaní elektronickou poštou (e-mail). Z uvedeného dôvodu je nevyhnutné, aby v žiadosti uchádzač uviedol aktuálnu e-mailovú adresu!!!

Oznam o výberovom konaní - jedno pracovné miesto na pozíciu samostatný odborný referent na úseku účtovníctva [PDF, 225 kB]

Súhlas so spracovaním osobných údajov [DOCX, 225 kB]