Mestské kultúrne stredisko srdečne pozýva každého záujemcu 20. apríla (v sobotu) na prvý swap oblečenia a detských hračiek.

Podstatou swapu je, že max. 15 kusov bezchybného jarného alebo letného detského, dámskeho či pánskeho oblečenia a/alebo detských hračiek môžete odovzdať v MsKS, následne z odovzdaného šatstva (ktoré má byť bezchybné, vyprané, vyžehlené) aj z detských hračiek si môže každý záujemca vybrať a odniesť si domov tiež max. 15 kusov. Kto nemá doma oblečenie alebo hračky na výmenu, resp. ktoré by odovzdal, sa môže zúčastniť swapu po zaplatení vstupného v cene 2 eurá. Oblečenie a/alebo detské hračky môžete odovzdať už aj v piatok (od 8:00 do 18:00 hod.) v kancelárii MsKS na 2. poschodí.

V znamení recyklácie si záujemcovia môžu vyhotoviť drôtené šperky pod vedením Adriany Breštianskej alebo textilné bábiky s Jankou Slávikovou (od 13:00 do 16:00 hod.). Od 16:00 hod. sa uskutoční módna prehliadka svadobných a spoločenských šiat značky Da’Marco. Vstupné na prehliadku je dobrovoľné. Tvorcom značky Da’Marco je Adrián Márk Danyi, ktorý pochádza z Fiľakova.

Všetci ste srdečne vítaní!

Plagát swap