Napriek obdobiu chorôb s veľkým záujmom a vo výbornej nálade sa uskutočnil februárový tanečný dom pre najmenších vo Fiľakove. Žiaľ, tentokrát program pre batoľatá s rodičmi pre chorobu bol zrušený, ale lektori tanečného domu Alexandra Koronczi a Dániel Légár, sa opäť postarali o obsažnú zábavu pre takmer 80 detí a dospelých. Školu spevu viedla spevácka skupina Foncsik.

Ďalšie podujatie cyklu Tanečný dom pre najmenších sa uskutoční 18. marca 2023 v budove MsKS. Organizátorom podujatia je Mestské kultúrne stredisko vo Fiľakove, občianske združenie Iuvenis Neogradiensis a ZO Csemadok Fiľakovo. Hudobný doprovod bude zabezpečovať ľudová hudba File Banda a Dobroda, lektorom programu pre batoľatá s rodičmi bude Gabriella Farkas, školu tanca povedú Angéla a Dániel Gaspárovci (bývalí tanečníci FS Rakonca). Škola spevu bude prebiehať pod vedením speváckej skupiny Foncsik, podujatie zavŕši ľudový rozprávkar János Bukovics. Program pre batoľatá sa začína o 16.00 hodine v bábkovej sále kultúrneho strediska, o 16:30 v spoločenskej sále sa uskutoční škola ľudového tanca, spevu a hier pre žiakov prvého stupňa.

Tanečný dom pre najmenších prebieha s mesačnou pravidelnosťou v maďarskom jazyku. Ďalšie podujatie sa uskutoční 22. apríla 2023.

Plagát - Tanečný dom pre najmenších