Vo výbornej nálade, za účasti viac ako 100 účastníkov sa uskutočnila v októbri prvá aktivita série tanečného domu pre najmenších, kde účinkovali bývalí tanečníci FS Rakonca, Angéla a Dániel Gáspárovci s ľudovou hudbou File Banda, školu spevu viedla spevácka skupina Foncsik a lektorky programu pre batoľatá s rodičmi boli Laura Burovincz a Alice Környei.

Mestské kultúrne stredisko vo Fiľakove a občianske združenie Iuvenis Neogradiensis dňa 26. novembra 2022 usporiada druhé podujatie cyklu Tanečný dom pre najmenších v budove MsKS. Hudobný doprovod bude zabezpečovať ľudová hudba File Banda, lektormi programu pre batoľatá s rodičmi budú Gabriella Farkas a Peter Simon, školu tanca povedie Alexandra Koronczi (bývalá tanečnica FS Rakonca) a Dániel Légár, škola spevu bude prebiehať pod vedením speváckej skupiny Foncsik. Podujatie sa začína o 16.00 hodine pre batoľatá v bábkovej sále kultúrneho strediska, o 16:30 v spoločenskej sále sa uskutoční škola ľudového tanca a hier pre žiakov prvého stupňa.

Tanečný dom pre najmenších prebieha s mesačnou pravidelnosťou v maďarskom jazyku. Ďalšie stretnutie je naplánované na 10. decembra v rámci predvianočného programu pod názvom Radujme sa.