Füleki Hírlap - ingyenes önkormányzati havilap
SZK KM reg. sz.: EV 3379/09 | ISSN 1336 65 21
Kiadja és terjeszti: Füleki Városi Hivatal, Városháza u. 25., 986 01 Fülek. STAT. SZ.: 00316075, tel./fax: 047/4381001, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyomtatja: Alfa print s.r.o., Robotnícka 1/D, 036 01 Martin
Megjelenik 3700 db példányszámban a hónap utolsó napján.

Szerkesztőség
Főszerkesztő: Bc. Kovácsová Klaudia (kk), e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Főszerkesztő-helyettes: Mgr. Illés Kósik Andrea (ika), e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szerkesztő: Cíferová Iveta (ic), e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Grafikus: Bc. Kovácsová Klaudia (kk), e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fordítások: Mgr. Kovácsová Diana (dk), Bc. Pócsaová Denisa (dp), PhDr. Fehér Peter (fp), Palčová Kinga (kp), Illéš Zoltán (zi)
Szerkesztőbizottság: Bc. Kovácsová Klaudia (elnök), Mgr. Illés Kósik Andrea, Cíferová Iveta, Ing. Kerekes László, Oroszová Margita, Szvorák Emese, Cirbus Vladimír