• Füleki vár állami műemlék

  Füleki vár állami műemlék (Fotó: Schnelczer Zoltán)

 • Vigadó

  Vigadó (Fotó: Illés Gábor)

 • Berchtold-kastély

  Berchtold-kastély (Fotó: Schnelczer Zoltán)

 • Városi Park

  Városi Park (Fotó: Schnelczer Zoltán)

 • A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor

  A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor (Fotó: Schnelczer Zoltán)

 • Nógrádi Turisztikai Információs Központ

  Nógrádi Turisztikai Információs Központ (Fotó: Fülek Város)

 • Városháza

  Városháza (Fotó: Városi archívum)

Elérhetőségek
Füleki Városi Hivatal
Radničná 25, 986 01 Fülek
tel., fax: +421-(0)47-4381001
email: mesto@filakovo.sk

Ügyfélfogadás Városi Hivatal:
H.-Cs.: 7.30-11.30/12.30-16.00
Péntek: 7.30-11.30

Ügyfélfogadó központ:
Hétfő-Csütörtök: 7.30-16.00
Péntek: 7.30-11.30

A lakossági bejelentések önkormányzathoz való eljuttatására következő dél-szlovákiai városként június elsejével Fülek is bevezette a City Monitor okostelefonos applikációt.

Az alkalmazás használata a lakosság számára ingyenes, elég letölteni az okostelefonba, vagy számítógép segítségével bejelentkezni. A polgárok rövid üzenetek formájában gyors és közvetlen úton küldhetik el általa a város vezetésének és a város illetékes szervezeteinek a problémák megoldására irányuló konkrét kezdeményezéseiket, bejelenthetik a város területén észlelt közműhibákat, az út- és utcaburkolat, a közvilágítás és a városi hangosbemondó meghibásodásait, esetleg a megrongált közúti jelzőtáblákat, információt küldhetnek az illegális szemétlerakatokról, veszélyes terepviszonyokról, a parkolóhelyeket fölöslegesen foglaló üzemképtelen járművekről, szabálytalan parkolásról és más hasonló közérdekű bejelenteni valókról. Az alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy a bejelentők fényképek csatolásával mutassanak rá az orvoslásra váró problémákra és lokalizálják azok pontos helyét a városban, illetve figyelemmel kísérhessék kezelésük aktuális állapotát. A város megbízott alkalmazottja a bejelentéseket rendszeresen ellenőrzi és az elvégzendő intézkedések és feladatok típusai szerint elosztja a bekapcsolt szervezetek illetékesei között.

City Monitor

Amint azt Agócs Attila polgármester nyilatkozta, a szolgáltatás bevezetésének célja a lakossággal való kapcsolattartás közvetlenebbé tétele, az interaktív kommunikáció feltételeinek megteremtése és az égetően sürgős, ugyanakkor gyorsan megoldható ügyek azonnali kezelése. Rámutatott, hogy bár az applikációtól a fülekiek nem várhatják az összes felmerülő probléma azonnali százszázalékos megoldását, a hibák elhárításának alapja azok feltérképezése.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
További információ (szlovák nyelven) Rendben