Fülek Város logótervezési pályázatot hirdet.

A pályázat célja
Logó megtervezése Fülek Város számára a város első írásos emlékének 770. évfordulója alkalmából.

A pályázók köre
Amatőr és hivatásos képzőművészek, kézművesek, grafikusok jelentkezését várjuk.

A pályázat részletei
A Fülekről szóló első írásos dokumentum egy 1246-ból származó adománylevél, melyben IV. Béla király elkobozza a várat a Kacsics nemzetségből származó Fulkó rablólovagtól és odaajándékozza a Pok nembeli Móric királyi pohárnokmesternek. A város első írásos emlékének idén ünnepeljük 770. évfordulóját. Ennek jegyében Fülek Város feladatául tűzte ki az évfordulóhoz kapcsolódó rendezvénysorozat elindítását. A 770. évforduló alkalmából szervezendő, egész éven átívelő programokat, városi eseményeket Fülek Város intézményekkel, egyházakkal, civil szervezetekkel, művészeti csoportokkal és magánszemélyekkel együttműködve rendezi meg. A jubileum jegyében Fülek Város 2016-ban a 770. évfordulóra külön logót is használni kíván.

A pályamunkával szembeni elvárások

Formai követelmények:

Jogi követelmények:

A pályázat benyújtása
A pályamunkákat fekete-fehér és színes formában kérjük elküldeni Vector Logo PDF formátumban a kitöltött pályázati adatlappal együtt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Határidő: 2016. április 15.

A pályázat elbírálása
A logóterveket Fülek Város 770. évfordulója alkalmából felállított bizottsága bírálja el a bizottsági tagok, valamint az internetes szavazás eredményei alapján. Az internetes szavazás részletei a https://www.facebook.com/filakovo.fulek címen találhatók.

A nyertes pályázó díjazásban részesül.

Pályázati adatlap [DOCX, 12 kB]