A füleki Štúr utcai Óvoda igazgatósága értesíti a szülőket, hogy a gyermekek beíratása az óvodába a 2024/2025 -ös iskolai tanévre a törvény szerint 2024. május 1.-től május 31-ig tart. Az óvoda által meghatározott időtartam: 2024. május 1-től - május 10-ig tart, naponta 8:00-tól - 14:30-ig.

Azok a szülők, akik ebben az időpontban nem tudják eljuttatni kérvényeiket az óvodába, ezt május 31.-ig még megtehetik.

Az óvodai felvételi kérelmet a gyermek törvényes képviselői személyesen az óvodában vagy elektronikus formában nyújthatják be.

  1. Az óvodai felvételi kérvény személyes benyújtása:
    Az óvodai felvételi kérelem nyomtatványát a gyermek törvényes képviselője az óvodában kapja meg. Kitöltheti otthon, majd kitöltése után személyesen leadhatja az óvodában, vagy postázza.
  2. Az óvodai felvételi kérvény benyújtása elektronikus formája:
    Az óvodai felvételi kérvény nyomtatványa megtalálható és letölthető az óvoda web oldaláról materskaskola-ovoda.webnode.sk. A kitöltött nyomtatványt el lehet küldeni az óvoda e-mail címére Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., postázva vagy személyesen leadni az óvodában.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A gyermek törvényes képviselője az Óvodai felvételi kérelméhez mellékeli

Az orvosi IGAZOLÁS a gyermek egészségügyi alkalmasságáról kötelező melléklete az Óvodai felvételi kérvénynek. A nyomtatvány megtalálható és letölthető az óvoda web oldaláról materskaskola-ovoda.webnode.sk., vagy kivehet az óvodában a kérvénnyel együtt.

A beíratkozás további feltételei szintén megtalálhatók a város és az óvoda web oldalán is materskaskola-ovoda.webnode.sk..

Az óvoda igazgatónője a gyermekek felvételéről 2024. június 30 –ig adja ki a határozatokat.

További információkért jelentkezhetnek e-mail-ben vagy telefonon:
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel. szám: 0905 981 622, 047 43 81 066

Mgr. Melinda Liptáková
az óvoda igazgatónője

Értesítés az óvodai beíratásról [PDF, 146 kB]