A füleki Štúr utcai Óvoda igazgatósága értesíti a szülőket, hogy a gyermekek beíratása az óvodába a 2023/2024 -es iskolai tanévre a törvény szerint 2023. május 1.-től május 31-ig tart. Az óvoda által meghatározott időtartam:

2023. május 01-től - május 12-ig tart, naponta 8:00-tól - 14:30-ig.

Azok a szülők, akik ebben a meghatározott időpontban nem tudják eljuttatni kérvényeiket az óvodába, ezt 2023 május 31.-ig még megtehetik.
Az óvodai felvételi kérelmet a gyermek törvényes képviselői személyesen az óvodában vagy elektronikus formában nyújthatják be.  

1. Az óvodai felvételi kérelem személyes benyújtása:
Az óvodai felvételi kérelem nyomtatványát a gyermek törvényes képviselője az óvodában kapja meg. Kitöltheti otthon, majd kitöltése után személyesen leadhatja az óvodában.

2. Az óvodai felvételi kérvény benyújtása elektronikus formája:
Az óvodai felvételi kérelem nyomtatványa megtalálható és letölthető az óvoda web oldaláról materskaskola-ovoda.webnode.sk. A kitöltött nyomtatványt el lehet küldeni az óvoda e-mail címére Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., postázva vagy személyesen leadni az óvodában.

További információk

A gyermek törvényes képviselője az Óvodai felvételi kérelméhez mellékeli

Az orvosi IGAZOLÁS a gyermek egészségügyi alkalmasságáról kötelező melléklete az Óvodai felvételi kérelemnek. A nyomtatvány megtalálható és letölthető az óvoda web oldaláról materskaskola-ovoda.webnode.sk., vagy megtalálható az óvodában a kérvénnyel együtt.

A beíratkozás további feltételei szintén megtalálhatók az óvoda web oldalán materskaskola-ovoda.webnode.sk.

Az óvoda igazgatónője a gyermek felvételéről 2023. június 30 -áig adja ki a határozatokat.

További információkért jelentkezhetnek e-mail-ben vagy telefonon:
e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel. sz. 047 43 81 066, 0905 981 622

Mgr. Melinda Liptáková
az óvoda igazgatónője

Értesítés az óvodai beíratásról [PDF, 143 kB]