Tisztelt szülők! A jelenlegi helyzetre való tekintettel értesítjük Önöket, hogy az első évfolyamba való beiratkozás a gyermekek jelenléte nélkül valósul meg.

A beiratkozásra két lehetőséget kínálunk:

1) Online beíratás az iskolánk weboldalán

Egyszerű, gyors és biztonságos megoldás otthonról. Bármikor kitölthető április 15-től április 30-ig a következőképpen:
a) iskolánk weboldalán nyissák meg a Dokumentumok -> Zápis online - Online beiratkozás linket
b) nyisson meg egy új jelentkezési ívet, töltse ki majd küldje el

2) Személyes beíratás az iskolában

Ezt a lehetőséget azon szülőknek javasoljuk, akiknek nincs internet hozzáférésük. A személyes beiratkozás 2020. április 29-én és 30-án lesz, 14-től 17 óráig az iskola titkárságán.
Ebben az esetben kérjük hozzák magukkal személyazonossági igazolványukat és gyermekük születési anyakönyvi kivonatát.
Ha a személyes beíratás mellett döntenek, kérjük a higiéniai előírások szigorú betartását (szájmaszk, kesztyű, saját toll).


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
A szülők által kitöltött adatokat a rendkívüli helyzet beszüntetése után két héttel fogjuk ellenőrizni (ez csak az online beiratkozottakra vonatkozik).

FRISSÍTÉS:
Azok a szülők, akiknek gyermeke különleges bánásmódot igényel a rendkívüli helyzet után négy héttel adják le a szükséges dokumentumokat (pl. pszichológiai szakvélemény).

A KÖTELEZŐ ISKOLALÁTOGATÁS HALASZTÁSA:
Abban az esetben, ha a szülő halasztást kér gyermekének, a kötelező mellékleteket a rendkívüli helyzet beszüntetése után négy héttel adja le az iskola titkárságán (a gyermekorvos ajánlása, pszichológiai ajánlás).

HATÁROZAT A FELVÉTELRŐL:
Abban az esetben, ha minden adat és dokumentum az iskola rendelkezésére áll, az iskola igazgatója dönt a felvételről 2020. június 30-ig. Ha az igazgatóságnak nem áll rendelkezésére minden adat és dokumentum, a határozatot legkésőbb 6 héttel a rendkívüli helyzet beszüntetése után hozza meg. Ezután küldjük el azokra a falvakra a névsort, ahol a gyermek állandó lakhelye van.

Tisztelettel

Mgr. Bozó Roland
igazgató

Beiratkozás az 1. évfolyamba II. Koháry István Alapiskola, Ifjuság u. 7, Fülek [PDF, 217 kB]