• Füleki vár állami műemlék

  Füleki vár állami műemlék (Fotó: Schnelczer Zoltán)

 • Vigadó

  Vigadó (Fotó: Illés Gábor)

 • Berchtold-kastély

  Berchtold-kastély (Fotó: Schnelczer Zoltán)

 • Városi Park

  Városi Park (Fotó: Schnelczer Zoltán)

 • A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor

  A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor (Fotó: Schnelczer Zoltán)

 • Nógrádi Turisztikai Információs Központ

  Nógrádi Turisztikai Információs Központ (Fotó: Fülek Város)

 • Városháza

  Városháza (Fotó: Városi archívum)

Elérhetőségek
Füleki Városi Hivatal
Radničná 25, 986 01 Fülek
tel., fax: +421-(0)47-4381001
email: mesto@filakovo.sk

Ügyfélfogadás Városi Hivatal:
H.-Cs.: 7.30-11.30/12.30-16.00
Péntek: 7.30-11.30

Ügyfélfogadó központ:
Hétfő-Csütörtök: 7.30-16.00
Péntek: 7.30-11.30

Az elmúlt több mint két hétben a város idős lakói fokozatosan megkapták postaládaikba a számukra bebiztosított textil védőmaszkokat, amelyek beszerzését és szétosztását szolgálatkész helyi vállakozók, cégek és városi alkalmazottak segítségével sikerült megvalósítani. A kihordást a legidősebb lakosoktól megkezdve eddig megközelítőleg 2280 darab szájmaszkot sikerült szétosztani a hatvan év feletti lakosoknak.

Az ügyfélközpont dolgozói két héten keresztül készítették a borítékba csomagolt maszkokat, térképezték a városi adatbázisok szerint a széthordási körzeteket. A kézbesítést a Városi Önkéntes Tűzoltő Egyesület, a roma polgárőrség tagjai és a város alkalmazottai végezték el. Védőmaszkot kaptak továbbá a város és városi intézmények azon alkalmazottai, akik mindennapos kapcsolatban vannak a nyilvánossággal (városi hivatal, közhasznú szolgáltatások, városi rendőrség, polgárőrség, közösségi központ, Nefelejcs) és sok szociálisan hátrányos helyzetben lévő lakos is.

Jelenleg a város tartalékaiban van további néhány száz védőmaszk, amelyeket lehetőségünk van eljuttatni a leginkább rászorulóknak, akiknek nincs más lehetőségük a maszkok beszerzésére.

Ezúton kérjük azon lakosokat, akik semmilyen más módon nem tudják maguknak bebiztosítani a védőmaszkokat - nem tudnak varrni maguknak vagy nincs miből megvásárolniuk, telefonon jelentkezzenek a következő napokban a városi hivatal telefonszámán. Szeretnénk egyben megkérni mindenkit, ezzel a lehetőséggel - hallgatva a lelkiismeretükre - ne éljenek vissza.

Szükség esetén hétfőn, kedden és szerdán, 8,30 és 11,30 óra között hívják a 047/43 81001-es telefonszámot. A kérvényezőkkel kollégáink egyénileg egyeztetik a védőmaszk átádasát.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
További információ (szlovák nyelven) Rendben