A Füleki Városi Művelődési Központ 2019. április 22-én vásárral egybekötött kulturális programot szervez XIV. Palóc Húsvét a Füleki Várban címmel. A vásár a Várfelső utcában kerül megrendezésre 10.00 órától 17.00 óráig, gazdag kulturális programmal egybekötve.

A szervezők várnak minden árust, akik gasztronómiai húsvéti különlegességeket és ínyencségeket, édességeket, játékokat, ajándéktárgyakat, ékszereket és kiegészítőket, valamint húsvéti tematikájú ajándéktárgyakat, ill. kézműves termékeket kínálnak. Az árusok 2 €/m2 illetéket kötelesek befizetni a szervezőknek.

A vásárra a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Az érdeklődők kötelesek részvételüket előzetesen jelezni a szervezőknek, legkésőbb 2019. április 19-ig. Határidő utáni jelentkezéseket nem fogadunk el. A szervezők, tekintettel a rendelkezésre álló terület nagyságára, fenntartják a vásáron résztvevő árusok kiválasztásának és elhelyezésének jogát.

Az érdeklődő köteles a jelentkezéshez benyújtani:

Ha az árus a kötelező igazolásokat nem nyújtja be, a szervező nem engedélyezi az árusítást.

A vásár részvevői lehetnek természetes személyek, jogi személyek, amelyek rendelkeznek jogosultsággal az üzleti tevékenység folytatására, illetve jogosultak szolgáltatás nyújtására, természetes és jogi személyek külön előírás szerinti engedélyekkel, akik teljesítik a T.t 178/1998 sz., a piaci helyeken történő árusítás és szolgáltatásnyújtás feltételeiről szóló törvényt és a T.t. 455/1991 sz. vállalkozási törvényt a későbbi változtatások értelmében (továbbá csak „T.t 178/1998 sz. törvényˮ) és a szervezeti és működési szabályzatot.

A kitöltött jelentkezési lapokat az igazolásokkal együtt kérjük a következő címre postázni: Mestské kultúrne stredisko, Námestie slobody 30, 986 01 Fiľakovo vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. További információk: +421 950 689 610.

Jelentkezési lap árusításra a XIV. Palóc Húsvét a Füleki Várban elnevezésű rendezvényre [DOCX, 14 kB]