• Füleki vár állami műemlék (Fotó: Schnelczer Zoltán)
  • Vigadó (Fotó: Illés Gábor)
  • Berchtold-kastély (Fotó: Schnelczer Zoltán)
  • Városi Park (Fotó: Schnelczer Zoltán)
  • A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor (Fotó: Schnelczer Zoltán)
  • Nógrádi Turisztikai Információs Központ (Fotó: Fülek Város)
  • Városháza (Fotó: Városi archívum)
  • Füleki vár állami műemlék (Fotó: Schnelczer Zoltán)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Elérhetőségek
Füleki Városi Hivatal
Radničná 25, 986 01 Fülek
tel., fax: +421-(0)47-4381001
email: mesto@filakovo.sk

Ügyfélfogadás
Városi Hivatal:
H.-Cs.: 7.30-11.30/12.30-16.00
Péntek: 7.30-11.30
Ügyfélfogadó központ:
H.-Cs.: 7.30-16.00
Péntek: 7.30-11.30

Az elmúlt több mint két hétben a város idős lakói fokozatosan megkapták postaládaikba a számukra bebiztosított textil védőmaszkokat, amelyek beszerzését és szétosztását szolgálatkész helyi vállakozók, cégek és városi alkalmazottak segítségével sikerült megvalósítani. A kihordást a legidősebb lakosoktól megkezdve eddig megközelítőleg 2280 darab szájmaszkot sikerült szétosztani a hatvan év feletti lakosoknak.

Bővebben...

Tisztelt pedagógusok, a rendkívüli helyzet miatt nincs lehetőségem arra, hogy személyesen mondjak köszönetet azért a jól végzett munkáért, melyet a gyermekeink és fiataljaink oktatásában és nevelésében végeznek. Köszönetemet ezért így, virtuális módon küldöm. A jelenlegi helyzetben mindnyájuknak, beleértve a nyugalmazott kollégákat is, mindenekelőtt JÓ EGÉSZSÉGET kívánok. Vigyázzanak magukra. Tisztelettel: Dr. Fehér Péter, az oktatási osztály vezetője

Fülek városa, mint a helyi adókat és illetékeket kezelő hatóság az adók kezeléséről szóló többször módosított Tt. 563/2009. sz. törvény 52. §-a értelmében nyilvánosságra hozza azon adósok listáját, akiknél az adóhátrálék 2019.12.31-hez meghaladja a fizikai személyek esetében a 160,00 eurót, valamint a jogi személyeknél az 1.600,00 eurót.

Bővebben...

Az SZK Központi Válságstábja a 2020.3.12-én tartott ülésén az alábbi új megelőző intézkedéseket fogadta el, melyek 2020.3.13. (péntek) 07:00 órától legkevesebb 14 napig lesznek érvényben:

Bővebben...

A Központi Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal határozata alapján mától (2020.03.11.) egészen a visszavonásig szünetel mindenféle foglalkoztatásösztönző tevékenység. Füleken ez annyit jelent, hogy a mai naptól a város nem rendelkezik a város rendjének és tisztaságának biztosítása érdekében foglalkoztatott utcai munkásokkal.

Bővebben...

Az SZK Központi Válságstábja tegnapi, március 9-i ülése és az összefüggő új irányelvek alapján Fülek válságstábja ma, március 10-én az alábbi útmutatást adja ki:

Bővebben...

Március 9-én, hétfőn, összeült Fülek Város válságstábja. A legújabban medializált információk és az SZK Belügyminisztériuma iránymutatása alapján a Város az alábbi intézkedéseket foganatosítja, melyek mától, 2020.3.9-től számított 10 napig, vagyis 2020.3.19-ig érvényesek:

Bővebben...

Agócs Attila polgármester meghívja a Paprét 30-34. sz. alatti lakóház lakóit, a városi képviselő-testület tagjait, valamint a további érdeklődőket arra a lakossági fórumra, melyre 2020. március 4-én, szerdán, 16:00 órai kezdettel kerül sor a Füleki Városi Hivatal üléstermében. A fórum témája a fenti lakóház és a Daxner utcai óvoda közötti közterületre tervezett parkoló létrehozását érintő javaslat megvitatása.

Fülek Város értesíti a lakosait és a városi hivatal ügyfeleit, hogy módosul az építésügyi hatóság (10. sz. ajtó, földszint, vezető: Ing. Šoóš Vladimír) ügyfélfogadási rendje:
Hétfő, szerda és péntek: 7.30-11.30 / 12.30-15.30
Kedd és csütörtök: nincs ügyfélfogadás

A Lidl társaság évente meghirdeti versenyét a Fullánkocska játszótérért, melyet az emberek szavazással harcolhatnak ki városuknak. A környező városok közül például Rimaszombat két játszótérrel is gazdagodott az elmúlt években. A Lidl azonban most már a verseny utolsó fordulóját hirdette meg - Szlovákiában így az utolsó 10 játszótér jön létre, további esély már nem lesz! Szeretnénk, ha közülük egy éppen Fülekre, mégpedig a Paprétre kerülne. Segítsenek ebben nekünk!

Bővebben...

Tisztelt Polgárok, meghívjuk Önöket az újonnan épült füleki városi piaccsarnok ünnepélyes átadására, melyre december 13-án (pénteken) 14:30 órai kezdettel kerül sor. A hivatalos részt követően a hagyományos karácsonyi vásár adventi hangulata járja át a piacot. Élvezzük együtt, szeretettel várunk mindenkit!

A Füleki Gimnázium új igazgatósága változásokra tör, melyek az önkormányzattal, az iskolafenntartóval és a környező alapiskolákkal történő szorosabb együttműködésen alapulnak. Jöjjön el, és hallgassa meg az iskola új cselekvési tervét, legyen első kézből informálva!

Bővebben...

Az utóbbi hetekben az önkormányzat egyre több garázdálkodást észlelt a hulladékgyűjtés területén. Az ún. „konténerfosztogatók“ aktivizálták magukat a város több helyén, amire a lakosok is felhívták a figyelmünket. A Város tisztában van a helyzet komolyságával, és éppen ezért több intézkedést is foganatosít:

Bővebben...

A Jogsegély Központ tudatja, hogy a füleki irodája (Püspöki út 49/B - az FTC- stadionban) 08:00-tól 14:00 óráig (12:00 és 12:30 óra közötti ebédszünettel) fog nyitva tartani. A személyi csődöt érintő csoportos konzultációk 08:00-tól 10:00 óráig tartanak.

Bővebben...

Tisztelt Polgárok, Füleken 2019.10.30-tól 2020.9.30-ig az egész város területét érintő folytatólagos rágcsálóirtás („deratizálás”) valósul meg. A szakaszonként megvalósuló egyes beavatkozások kiterjednek a rágcsálók (vándorpatkány) előfordulásának Fülek város közterületein fellelhető összes lokális gócára.

Bővebben...

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
További információ (szlovák nyelven) Rendben