Amatőr fotóverseny kiírása

Témakör: Természetfotók a Fülek környéki túraútvonalakról

A fotópályázat szervezői: Füleki Vármúzeum, Geopark Novohrad-Nógrád JSZT

A fotóverseny kihirdetője: Füleki Vármúzeum

Fotópályázat megnevezése: FOTONATURA 2021

A verseny célja Fülek város természeti környezetének népszerűsítése és védelme.

A verseny kezdete és beküldési határideje: 2021. május 1. - június 30.

Versenyfeltételek: A résztvevők személyenként max. 6 fotóval nevezhetnek be.
Résztvevőnek minősül minden személy, aki beküld legalább egy felvételt a verseny kihirdetőjének címére, egyetértve ez által a verseny feltételeivel és jogot adva a kihirdetőnek a felvételek további felhasználására, mindezt tiszteletdíj nélkül. A kiíró fenntartja a jogot a felvételek megőrzésére és megjelenítésére a város és annak környéke népszerűsítése céljából.
Mindezt a szerző nevének feltüntetése mellett. A felvételeket a következő túraútvonalakról és tanösvényekről javasolt készíteni:

A versenybe beküldött fotó paraméterei: Minimális felbontás 6 MP, maximális felbontás 18 MP.

Bejelentkezés és a fénykép/ek leadása:

A felvételek felhasználását és a személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulást szabályozó dokumentumok elérhetők lesznek a Vármúzeum honlapján: fulekivar.sk. A fotókat, valamint a kitöltött, aláírt és beszkennelt dokumentumokat e-mailben kérjük elküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A nyomtatványok személyesen is átvehetők és leadhatók (érvényes negatív Covid-19 teszttel) a Füleki Városi Könyvtárban. A fényképeket usb adathordozón vagy CD-n is le lehet adni (a képek bejátszása után visszaadjuk). A szerzők a pályázatba való bejelentkezéssel garantálják a fotók eredetiségét, semmilyen esetben nem küldhetnek be más szerzők fényképeit! A fényképek lehetőség szerint ne tartalmazzanak emberi arcokat!

Díjazás: A versenybe bejelentett fotókat versenybizottság fogja bírálni, amely figyelembe veszi a fényképek műszaki minőségét, kivitelezését és esztétikai értékét. A legjobb felvételek szerzői díjban részesülnek. A verseny eredményei a kihirdető honlapján, illetve a kiállítás kísérő szöveganyagában lesznek közzé téve. A felvételek a Füleki Vármúzeum kiállítótermeiben kerülnek bemutatásra.

Fotonatura 2021 - Fotóverseny