A Városi Művelődési Központ sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2024. március 18-án 19.00 órára a Historky od susedov (Történetek a szomszédból) c. színházi előadásra.

Az előadást a sikeres szlovák televíziós sorozat, a Susedia (Szomszédok) inspirálta, Andy Kraus és Rák Viki főszereplésével. A Lacikám nedráždi című szórakoztató showműsor három sikeres és teltházas szezonját követően az alkotók úgy döntöttek, színházi keretet adnak a projektnek. A 90 perces előadásban László és Ildikó vicces félreértésekkel teli klasszikus vitáin szórakozhatnak a nézők, miközben kedvenc szereplőik otthoni környezetben mozognak. Mi minden történhet ezzel a házaspárral a hálószobában, a konyhában vagy műhelyben? Vicces párbeszédek, váratlan helyzetek, sok nevetés – mindezeket Mirka Miškechová fűzi egybe és kommentálja a külön ehhez az előadáshoz szerzett új dalokkal. Szereplők: Andy Kraus, Rák Viki, Mirka Miškechová

Az előadás 15 éven aluliak számára nem ajánlott.

Belépőjegyek elővételben 16,- euróért vásárolhatók, az előadás napján a helyszínen: 18,- euróba kerülnek majd. Bővebben a www.kultura.filakovo.sk oldalon.