Spoločnosť LIDL každoročne vyhlasuje súťaž o ihrisko Žihadielko, ktoré môžu ľudia hlasovaním vybojovať pre svoje mesto. Z okolitých miest napríklad v Rimavskej Sobote pribudli v posledných rokoch dve ihriská. LIDL však vyhlásilo posledné kolo súťaže - na Slovensku tak vznikne posledných 10 ihrísk, ďalšia šanca už nebude! Chceme, aby jedno z nich bolo práve vo Fiľakove, a to na Farskej lúke. Pomôžte nám!

Ako na to? Hlasovanie prebieha od 13. januára do 29. februára 2020. V tomto období je potrebné na www.zihadielko.sk kliknúť na tlačidlo HLASUJ a zaregistrovať sa prostredníctvom e-mailu alebo facebookového konta. LIDL Vám následne zašle e-mail, v ktorom treba registráciu potvrdiť, tiež Vám zašlú sms-kód, ktorý treba zadať. Potom už môžete aktívne hlasovať, a to každý jeden deň opakovane! Pre Fiľakovo môžete získať až dva hlasy denne - jeden po prihlásení a jeden bonusový, ak zvládnete on-line Majinu hru - Bublinková párty (bližšie informácie nájdete na www.zihadielko.sk).

Držme spolu, buďme aktívni a získajme pre naše deti prvotriedne detské ihrisko! Informujte o hlasovaní aj svoju rodinu, priateľov a známych a zdieľajte výzvu na sociálnych sieťach, aby sme získali čo najviac hlasov. Ukážme spoločne aj väčším mestám, že Fiľakovčania na to majú!

Idete do toho s nami?