Základná umelecká škola - Művészeti Alapiskola, Záhradnícka 2a, 986 01 Fiľakovo, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., 047 / 43 819 26 hľadá na čiastočný úväzok s nástupom od 1.9.2018:

- učiteľa tanca

Požadované vzdelanie v zmysle platnej školskej legislatívy: minimálne konzervatórium + vyššie odborné vzdelanie v odbore. (Zákon č. 317/2009, Vyhláška MŠSR č. 439/2009)

Zručnosti, schopnosti, predpoklady pre pozíciu: práca s deťmi, zodpovednosť, kreativita, práca s počítačom, bezúhonnosť, zdravotná spôsobilosť, vítané je ovládanie maďarského jazyka a prax v odbore.

V prípade záujmu prosíme poslať poštou žiadosť o prijatie, životopis, kópiu dokladov o vzdelaní a súhlas so spracovaním osobných údajov (stiahnite si z www.zusfilakovo.sk) na riaditeľstvo Základnej umeleckej školy + Művészeti Alapiskola, Záhradnícka 2a, 986 01 Fiľakovo, škola si vyhradzuje právo neprijať nikoho na voľnú pozíciu, resp. na pracovný pohovor zavolať uchádzačov, ktorí prešli predbežným výberom na základe písomných žiadostí.