• Füleki vár állami műemlék <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Vigadó <i>(Fotó: Illés Gábor)</i>
  • Berchtold-kastély <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Városi Park <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Nógrádi Turisztikai Információs Központ <i>(Fotó: Fülek Város)</i>
  • Városháza <i>(Fotó: Városi archívum)</i>

Elérhetőségek

Füleki Városi Hivatal
Radničná 25, 986 01 Fülek
Tel., fax: +421-(0)47-4381001
Email: mesto@filakovo.sk

Ügyfélfogadás

Hétfő - Csütörtök:
7.30 - 11.30 / 12.30 - 16.00
Péntek: 7.30 - 11.30

A lakossági bejelentések önkormányzathoz való eljuttatására következő dél-szlovákiai városként június elsejével Fülek is bevezette a City Monitor okostelefonos applikációt.

Az alkalmazás használata a lakosság számára ingyenes, elég letölteni az okostelefonba, vagy számítógép segítségével bejelentkezni. A polgárok rövid üzenetek formájában gyors és közvetlen úton küldhetik el általa a város vezetésének és a város illetékes szervezeteinek a problémák megoldására irányuló konkrét kezdeményezéseiket, bejelenthetik a város területén észlelt közműhibákat, az út- és utcaburkolat, a közvilágítás és a városi hangosbemondó meghibásodásait, esetleg a megrongált közúti jelzőtáblákat, információt küldhetnek az illegális szemétlerakatokról, veszélyes terepviszonyokról, a parkolóhelyeket fölöslegesen foglaló üzemképtelen járművekről, szabálytalan parkolásról és más hasonló közérdekű bejelenteni valókról. Az alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy a bejelentők fényképek csatolásával mutassanak rá az orvoslásra váró problémákra és lokalizálják azok pontos helyét a városban, illetve figyelemmel kísérhessék kezelésük aktuális állapotát. A város megbízott alkalmazottja a bejelentéseket rendszeresen ellenőrzi és az elvégzendő intézkedések és feladatok típusai szerint elosztja a bekapcsolt szervezetek illetékesei között.

City Monitor

Amint azt Agócs Attila polgármester nyilatkozta, a szolgáltatás bevezetésének célja a lakossággal való kapcsolattartás közvetlenebbé tétele, az interaktív kommunikáció feltételeinek megteremtése és az égetően sürgős, ugyanakkor gyorsan megoldható ügyek azonnali kezelése. Rámutatott, hogy bár az applikációtól a fülekiek nem várhatják az összes felmerülő probléma azonnali százszázalékos megoldását, a hibák elhárításának alapja azok feltérképezése.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
További információ (szlovák nyelven) Rendben