• Füleki vár állami műemlék <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Vigadó <i>(Fotó: Illés Gábor)</i>
  • Berchtold-kastély <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Városi Park <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Nógrádi Turisztikai Információs Központ <i>(Fotó: Fülek Város)</i>
  • Városháza <i>(Fotó: Városi archívum)</i>

Elérhetőségek

Füleki Városi Hivatal
Radničná 25, 986 01 Fülek
Tel., fax: +421-(0)47-4381001
Email: mesto@filakovo.sk

Ügyfélfogadás

Hétfő - Csütörtök:
7.30 - 11.30 / 12.30 - 16.00
Péntek: 7.30 - 11.30

A legnagyobb magyar örökzöldekkel – Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Demjén Rózsi és mások slágereivel – mutatkozik be az Infinity Music Band Füleken, a Városi Művelődési Központ rendezvényén. A ismert helyi zenészek ebben a formációban először lépnek közönség elé május 26-án a KLUB 2017 - Live Music Night rendezvénysorozatának harmadik klubkoncertjén.

Nosztalgiázni persze nem csupán a magyar legendák örökzöld dallamaira lehet. A KLUB 2017 következő rendezvénye a június 16-i Swing táncest lesz a pozsonyi Fats Jazz Band zenekarral. A táncos rendezvény szünetében Horváth Lili és Bozó Dávid egészen a múlt század 20-as – 40-es éveibe röpítenek vissza swingtánc-bemutatójukkal. A kétórás táncos rendezvényre korabeli öltözékben várják az érdeklődőket. Asztalfoglalás és jegyelővétel személyesen a VMK-ban vagy online a web-oldalon: kultura.filakovo.sk.

A Live Music Night 2016-ban kelt életre a VMK és a helyi zenészek, zenekedvelők kezdeményezéseként. A klubkoncertek elsősorban a füleki zenészeknek kínálnak bemutatkozási lehetőséget. A szervezők a közönséget egész évben garantáltan jó muzsikusokkal, minőségi zenével, helyi bárral és klubzenei hangulattal várják. Márciusban Balog Zsolt és barátai nyitották meg a klubkoncertek sorozatát, áprilisban pedig a Guru Brothers zenekar koncertjét élvezhette a közönség, akik nemcsak a szűk régióban ismertek, hanem bemutatkoztak a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjében is. A klubkoncertek a júniusi swing táncest után is folytatódnak - a tervek szerint a Jam 4 Joy és a The Angels zenekarok lesznek még a KLUB vendégei a 2017-es évben.