A Füleki Városi Művelődési Központ szeretettel meghívja a jó zene és költészet kedvelőit a Csavar Színház és a Kor-Zár zenekar zenés-verses előadására, amelyre szeptember 7-én, csütörtökön, 18.00 órai kezdettel kerül sor a Füleki Városi Művelődési Központban.

Nagy László legszebb költeményét, a Rege a tűzről és jácintról címűt, édesapjához és édesanyjához fűződő viszonya ihlette, amelyben édesapja a tüzet - az állandó viaskodást, édesanyja pedig a jácintot - az odaadó feltétel nélküli szeretetet szimbolizálja. A műsorban elhangzó verseket Kiss Szilvia és Gál Tamás meggyőző tolmácsolásában hallhatják.

A zenészek zsenialitásának köszönhetően az előadásnak koncert jellege is van, Zsapka Attila és Gál Tamás zenéjét gitár, illetve kobozjáték és dobok teszik színesebbé, mégis a szívbemarkoló sorok megtörik még a zene erejét is, s így a kettő együtt feledhetetlen élményt nyújt a közönségnek.

Belépőjegyek 8 euróért kaphatók, diákok és nyugdíjasok 6 euróért válthatják meg a belépőjüket online a kultura.filakovo.sk oldalon, valamint a J&D Cukrászdában a Szabadság téren, a Városháza utcai Democolor festékboltban, és a Várfelső utcai Nógrádi Turisztikai Információs Központban.

Mindenkit szeretettel várunk!

Bővebben: https://www.kultura.filakovo.sk/klient-1206/kino-306/stranka-10922/film-640750/jazyk-hu_HU

Rege a tűzről és jácintról - Plakát